25 Νοε 2013

Το Καραβάνι Αλληλεγγύης στην Αθήνα...

‘’Αυτός ο αγώνας δεν πρόκειται να σταματήσει αν δε νικήσουμε. Ξέρουμε καλά με ποιούς τα βάζουμε, αλλά όλες οι μεγάλες επαναστάσεις έγιναν όταν υπήρξε τεράστια καταπίεση...’’

Αυτό ήταν το κλίμα που κυριάρχησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Νοέμβρη στο χώρο της Ε.Σ.Η.Ε.Α.  το Καραβάνι Αλληλεγγύης στους κατοίκους της Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Αλληλεγγύης της Αθήνας.


Μέρος του πάνελ της συνέντευξης Τύπου του Καραβανιού Αλληλεγγύης...


Στη Συνέντευξη πήραν μέρος, απευθύνοντας χαιρετισμό και απαντώντας σε ερωτήσεις, οι κ.κ. Δ. Παπαδημούλης και Κ. Ιγγλέση εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κ. Σπ. Χαλβατζής εκ μέρους του Κ.Κ.Ε., η Rebecca Harms συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, οι κ.κ. Μ. Τρεμόπουλος και Ν.Χρυσόγελος εκ μέρους των Οικολόγων, ο κ. Κ. Φωτεινάκης εκπροσωπώντας τους Φίλους της Φύσης, η κ. Ν. Σωτηριάδη εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Γ. Παπαζαχαρίου εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους στην Ε.Ρ.Τ.

Το Καραβάνι Αλληλεγγύης στους κατοίκους της Χαλκιδικής αποτελεί συνέχεια των μεγάλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, της συναυλίας και της πορείας, και είναι μέρος μιας προσπάθειας των κατοίκων να ενημερώσουν την υπόλοιπη Ελλάδα για το πρόβλημα της εξόρυξης χρυσού στην περιοχή τους.

Ακολουθεί το ηχητικό ολόκληρης της Συνέντευξης Τύπου:   


 
 
Πηγή: radiobubble - news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου